Kupiłeś rybę z frytkami? Upiłeś się piwem na plaży przed południem? Wdałeś się w bójkę? Zgasiłeś papierosa w piasku na plaży? Byłeś na wydmach się wysrać? Jeździłeś na bananie? Byłeś poskakać na tym takim gumowym czymś co stoi zaraz koło wydm i się na nim skacze?
Jeśli na więcej niż jedno pytanie odpowiedziałeś przecząco to tak jakbyś tak naprawdę nie był we Władku.
Kupiłeś rybę z frytkami? Upiłeś się piwem na plaży przed południem? Wdałeś się w bójkę? Zgasiłeś papierosa w piasku na plaży? Byłeś na wydmach się wysrać? Jeździłeś na bananie? Byłeś poskakać na tym takim gumowym czymś co stoi zaraz koło wydm i się na nim skacze?
Jeśli na więcej niż jedno pytanie odpowiedziałeś przecząco to tak jakbyś tak naprawdę nie był we Władku.
Zapomniales o jezdzie na 'rollercoasterze' zardzewialym.
Also, Praga jest najzabawniejszym miastem w jakim bylem - srednio co piec krokow mozna przeczytac cos smiesznego.
Od miesiąca mam remont w domu - wszędzie wala się gruz i kawałki tynku, trzeba chodzić slalomem, bo niektóre kafelki są świeże i nie można na nie stawać, w moim pokoju jest wylewka na podłodze, gołe ściany i skład materiałów budowlanych, a meble zostały wtłoczone do pokoju mojej mamy i żeby dostać się do swojego łóżka, muszę przejść po stole i przeskoczyć dwie szuflady, ale mimo wszystko dało się wytrzymać. Natomiast wczoraj nasza ekipa remontowa przeszła samą siebie i wymontowała nam drzwi do łazienki i kibla, nie wstawiając nic w zamian, czyli w łazience można się teraz umyć za przezroczystą firanką z kuchni, która wisi na sznurach do suszenia prania, a do kibla wchodzi się na czworakach, co widać poniżej:
I jeszcze potrwa to ze dwa miesiące co najmniej, bo jak się okazało, ta ekipa robi parę mieszkań na raz i wczoraj u nas przez cały dzień położyli 10 kafelków w przedpokoju i wymontowali te drzwi
Kurwa
PS. Mógłby ktoś może polecić jakichś sprawnych remonciarzy z Wawy?
_________________ nie lubi pan tej ryby? czy budzi ona w panu jakieś uczucia wrogie lub agresywne?
http://www.lastfm.pl/user/wandalive/
TEKKNOOO
Tattooed people do it betteR
edwardzin Aktywny Działacz Polityczny
siema, elo elo tutaj kliknać znaczy poniżej
http://www.zczuba.pl/zczuba/1,90957,8195530,W_swiecie_dysku.html
przeczytacie tam mój artykuł o zajebistym sporcie jakim jest Ultimate Frisbee, póki przynejmniej 10 osób nie podbije +1 nie uwierzę że przeczytaliście! no ale dobra tak na serio to warto przeczytać bo samo frisbee to zajebista zabawa, a ultimate jest na prawde warty spróbowania, także have fun!
_________________ "Wanna U put it in my mouth-
Yeah bitch thats what I'm talking about"
nieeee, wymyślił to gość aby bawić ludzi, w artykule była ta historia, ale niestety był za długi i trzeba było skrócić, niestety takie wymogi. w każdym bądź razie zaczeło się od podstawek pod placki, produkowała je firma frisbee, stad nazwa
_________________ "Wanna U put it in my mouth-
Yeah bitch thats what I'm talking about"
artykułu nie przeczytałem bo mam ciekawsze rzeczy do roboty ale z 30 sekund filmiku wynika że wielkim sukcesem jest już samo złapanie tego kółka.
a więc banda facetów łapie kółko na punkty. a po meczu wyżerają też śmieci z kubła i merdają ogonem?
_________________ H for HYDRAULIK
"the sooner you learn to think of other people as noisy furniture, the the sooner you will be happy."
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach