| Autor |
Wiadomość |
szenko2325
.

|
aha, dzięki, ale to niedobrze |
NgX
Texas Ranger

|
|
 |
szenko2325
.

|
Obadałem 11 odcinków Janosika, jeden odcinek zbyt naiwny, nawet jak na tę serię - chodzi o odcinek w którym mają zamiar powiesić Pyzdrę i Kwiczoła. Czuć taki teatr, że strach, zbyt dużo puszczania do widza oka że wszystko będzie dobrze, a hrabia i hajducy to tchórze i przygłupy. Reszta odcinków b. dobra.
Aha, w jednym z odcinków mniej znany i używany zbój obrywa z kuli pistoletu w głowę i zalewa się krwią, by za kilka odcinków pojawić się ot tak. |
|
|
 |
gacek
Krecikowy grzybojeż

|
| gacek napisał: | | Ojciec szuka tytułu filmu a ja nie mam pojęcia co to za film. Pamięta scenę że jakiś gość gadał przez komórkę w samochodzie, otworzył wkurzony drzwi i walnął w rowerzystę który okazał się jakimś tam gościem który może cofnąć czas. I cofnął czas i ten gość w samochodzie nie potrącił rowerzysty, za to w samochód walnęła ciężarówka. Ktoś zna coś takiego? |
 |
frik
Lata w kółko

|
True Romance - bardzo w pytke, pierwszy powazny zrealizowany scenariusz Tarantino (widac jak cholera, choc rezyseruje kto inny), obsada dobra i porzadnie zagrala i ogolnie dobre gowno. |
zeca
szef wszystkich szefów

|
Book of Eli - Bardziej by mi się podobał gdybym nie widział nie tak dawno The Road. Ten sam motyw postapokaliptycznej wędrówki na wschód...czy tam zachód... Ale jest dobrze. Denzel sprawdził się nawet jako twardziel... Już wcześniej gral twardzieli ale tutaj musiał troche karatekungfu z mieczem pokazać. No i plus za końcówkę... Najmocniejszy fragment filmu. Za główny motyw chyba też plusik (tz chodzi o cały deal z książkami).
Lucky Ones - Jeszcze nie skończyłem ale już mogę napisać że mi się podoba. 3 "weteranów" kończy misję w iraku. Starszy koleś wracający do żony, Latynos które dostał odłamkiem w penisa i ranna w nogę fajna laska..
Brooklyn Finest - Jakoś mi się nie spodobało... |
_________________ JENEK ODDAJ KOZE:/
 |
|
 |
StAlKeR
Hodowca szopów

|
a-team , zaskakujaco pozytywne, bylem nastawiony na tandetne gowno a okazalo sie, ze mimo ewidentnej glupoty, oglada sie to dobrze
| zeca napisał: |
Brooklyn Finest - Jakoś mi się nie spodobało... |
dziwnym nie jest, od metra czarnuchow w tym filmidle jest
pingu, zanim skomentujesz to pospierdalaj  |
Ostatnio zmieniony przez StAlKeR dnia Czw Lip 29, 2010 22:11, w całości zmieniany 1 raz |
|
 |
pingu
pluszaczek

|
NO PISALEM ZE AMBITNA POZYCJA DLA WYTRAWNYCH KINOMANOW  |
wojok
wie że nic nie wie

|
stalker: jest już do ukradnięcia w rozsądnej jakości? byłem w kinie, ale ominąłem scenę po napisach
a poza tym, chcę jeszcze raz zobaczyć scenę z czołgiem  |
StAlKeR
Hodowca szopów

|
jest kradzione ruskie hd, obraz w porzadku, dzwiek gorszy bo nakladany z innego zrodla na ruski dubbing, ale calosc na poziomie sredniego dvd ripa |
gacek
Krecikowy grzybojeż

|
Remember Me - główną rolę gra Patison czyli ten wampir ze zmierzchu. Tu gra o wieeeele lepiej niż w zmierzchu ale i tak dość słabo. Ogólnie film o niczym. Wg mnie reżyser wymyślił sobie zakończenie a pozostałą część filmu zrobił na odpierdol. Nie warto
Primal Fear - gra Norton więc film musi być dobry i jest. Chociaż końcówki można się domyśleć to i tak warto to obejrzeć. Gorąco polecam.
Btw. przez cały film się zastanawiałem o co chodzi z tymi rozprawami sądowymi i ciągle nie wiem o co chodzi. Niech ktoś mi wytłumaczy czemu w czasie rozprawy strony nie mogą zmienić swoich argumentów? Tango? Niemiec? Bez sensu. Wszystko trzeba konsultować z sędzia.
Shimotsuma Monogatari (aka Kamikaze Girl) - dziwny film. Czytałem że jak ktoś lubi mangę to mu się spodoba ale ja zasnąłem na tym filmie. A o co chodzi? Historia lolity zaprzyjaźnionej z punk girl (pankówą?). Nudne to strasznie jest. Fabuły to raczej nie ma. Tylko jedna rzecz mi się spodobała. Ryuji jednorożec Jego wejście to najlepsza scena filmu. A tak to nuda
Air Doll - film o sex lalce która ożywa i zaczyna poznawać nasz świat. Dziwny nierówny film. Momentami nudny, momentami ciekawy. Piękna muzyka, dużo cycków i ciekawy temat. Można obejrzeć, chociażby dla ostatnich 30 minut. |
frik
Lata w kółko

|
| gacek napisał: | | film o sex lalce która ożywa (...) Można obejrzeć, chociażby dla ostatnich 30 minut. | Jakis gangbang? |
taslehoff
Polaczek

|
Złap, zakapuj, zabłyśnij (Observe & Report) film z Sethem Rogerem, czyli nowa fala w komedii. W tym filmie jednakże gra troche inaczej niż w swoich poprzednich, ale równie dobrze. gra tam również aktorka ktora zagrała we wszystkich częściach scary movie (ta biała) |
|
|
 |
AlieneK
Świeżak

|
kick ass. Ogólnie fajne i w ogóle polecam  |
_________________ Fotki | Czytam  |
|
 |
edwardzin
Aktywny Działacz Polityczny

|
Krasnoludki jada na Ukraine- pouczajace, jak naiwna byla cala europa robiac tyle rabanu o juszczenke
ocena jak wyzej |
_________________ [img] |
|
 |
|
|