Dwoch facetow siedzi w pubie. Jeden facet odwraca sie do drugiego i mowi: "Ostatniej nocy widzialem jak wielu dziwnych facetow wychodzi i wychodzi z domu twojej zony". Drugi odpowiada: "Tak, zostala prostytutka, zeby zarabiac na narkotyki".
Szejk zlapal w swoim krolestwie trzech zlodzieji: Turka, Polaka i Niemca i zamierza ich ukarac. Do Turka mowi:" Zabrales babci torebke. Za to dostaniesz 300 batow ale mozesz wyrazic jedno dowolne zyczenie"
Turek:" Chce poduszke na plecy".
Nastepny jest Niemiec. Szejk:" Ukradles gume do zucia. Dostaniesz za to 100 batow i jedno wolne zyczenie".
Niemiec na to:"Chcialbym gazete na plecy".
Jako ostatni jest Polak sadzony.
Szejk:" Co prawda ukradles swojemu sasiadowi tylko kromke chleba, ale to jest tez przestepstwo i dlatego dostaniesz 10 batow ale za to dwa zyczenia do spelnienia.
Polak:" Ok, zycze sobie 500 batow i Niemca na plecy".
===
Jak wygląda typowy niemiec?
Wysoki jak Goebels, szczupły jak Goering i blondyn jak Hitler!
===
Przed trzema wielkimi wykopami stoją Polak, Rosjanin, Niemiec i diabeł. Diabeł mówi:
Niech każdy z was skoczy do swojego wykopu, a w trakcie lotu wypowie życzenie, co chciałby dostać. Gdy doleci, znajdzie to na dole.
Skacze Polak i krzyczy "Kasy!!!" i wylądował w miliardach złotych. Skacze Rosjanin i krzyczy "Wódki" i wylądował w hektolitrach swego trunku. Natomiast Niemiec stoi przez dołem i nie może się zdecydować, co chce dostać. Diabeł coraz bardziej się niecierpliwi i w końcu popycha Niemca, na co ten wydziera się "O scheiseeeeeeee!!!!!" i jego marzenie także się spełniło.
===
-Jak odróżnić niemiecką kobietę do niemieckiej krowy? Po kolczykach.
===
Dlaczego niemiecka wanna ma dwa odpływy ?
Bo jeden jest na zimna wodę
a drugi na ciepłą.
===
Dlaczego Niemcy mają tak mało dzieci? - Bo nie chcą ryzykować że ich dzieci odziedziczą urodę po matce.
===
-Jak zatopić niemiecką łódź podwodną ?
- Trzeba wysłać nurka żeby zapukał we właz.
===
- Dlaczego prostytutki na Mundial w Niemczech są importowane? Żeby
Niemki nie musiały dopłacać..
===
- Dlaczego Niemcy lubią Mercedesy? Bo mają celownik i
czują się jak w Tygrysie.
Scena w sypialni. Dwóch pedałów uprawia seks. Jeden mówi
- Dzisiaj musiałem zrobić test na AIDS
- Co?!! Co ty dopiero teraz mi to mówisz?!!
- Tylko żartowałem, lubię jak ci się dupa kurczy.
Laska w łóżku po seksie z kolesiem poznanym wcześniej na imprezie:
-mam nadzieje, że nie masz adis...
-nie no co ty!!!
-to dobrze - nie chciałabym się tym znowu zaraźić...
edyta podpowiadda mi że skoro już tu jestem to pochwalę się że się obroniłem i żem mgr inż
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach