_________________ Jestem logiczna i myślę, co niekoniecznie przystoi dziewczynkom, ale to zawsze lepsze niż całowanie
---
Kobiety marzące o rycerzu na białym koniu często go w końcu spotykają. Z tym, że rycerz ma przy tym przeważnie wrażenie, że spotkał swojego konia.
_________________ Jestem logiczna i myślę, co niekoniecznie przystoi dziewczynkom, ale to zawsze lepsze niż całowanie
---
Kobiety marzące o rycerzu na białym koniu często go w końcu spotykają. Z tym, że rycerz ma przy tym przeważnie wrażenie, że spotkał swojego konia.
_________________ Human goals are like the numbers plumbed from the pipes of life.
I am a plumber, but what I plumb is the fruit of infinity...
I'm deeper than infinity. So infinite, I make infinity look like a four!
obi In Flames Fan
Okej, większość z Was zna te kawałki.
Oczywiście każdy z nich jest przezajebisty (no może dp - ps trochę mniej) ale słuchaliście ich kiedyś po kolei?
Przecież te chujki mogłyby nagrać te trzy tracki na jednej płycie i nikt by się nie połapał że to trzy inne zespoły a jeszcze by marudzili że wszystko na jedno kopyto.
_________________ H for HYDRAULIK
"the sooner you learn to think of other people as noisy furniture, the the sooner you will be happy."
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach